Ingredienser
Mörk choklad 70%
Cashewnötter (naturella)
Mandlar (naturella)
Solrosfrön (naturella)
Russin
Musli Lätt
Gör så här
1. Smält den mörka chokladen i vattenbad.
2. Blanda i cashewnötter, mandlar, solrosfrön, russin och musli lätt.
3. Lägg i pappersformar. Låt stelna i kylskåpet.
Noteringar: Det fanns inga proportioner med i detta recept. Antar att man får prova sig fram. Jag tror också att man måste hacka nötterna och mandlarna i mindre bitar.
Mörk choklad 70%
Cashewnötter (naturella)
Mandlar (naturella)
Solrosfrön (naturella)
Russin
Musli Lätt
Gör så här
1. Smält den mörka chokladen i vattenbad.
2. Blanda i cashewnötter, mandlar, solrosfrön, russin och musli lätt.
3. Lägg i pappersformar. Låt stelna i kylskåpet.
Noteringar: Det fanns inga proportioner med i detta recept. Antar att man får prova sig fram. Jag tror också att man måste hacka nötterna och mandlarna i mindre bitar.
* Nu har jag gjort detta recept, och jag hackade mandlarna och cashewnötterna i mindre bitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar