Proteindagar:
- Kalkonrullar med kvarg: Ta valfritt antal kalkonskivor och bre på vitlökskvarg (kvarg, vitlök och Örtkryddor Provençale) och gör rullar.
- Ta en tunn pannkaka och lägg på en röra av en tredjedel liten burk tonfisk, vitlökskvarg (se ovan) och röd lök. Rulla ihop.
- Ta en tunn pannkaka och lägg på 2 kalkonskivor, röd lök, kryddor och 30 g hårdost under 7 % (räknas till de 2 "tolerated items" man får äta per dag). Kör i mikron 2 minuter. På protein+grönsaksdagar har jag även på ett par skivor tomat.
- Blanda kvarg med t.ex. FunLight i valfri smak. Eller skär ner några surimisticks och en tsk sambal oelek.
Protein+grönsaksdagar:
- Kalkonrullar med sparris: Ta valfritt antal kalkonskivor och lägg dem omlott. Lägg på några gula sparrisar och blandsallad. Rulla till en stor rulle.
Fas 1 och framåt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar